Mezős ÖKO-túra


2019. március 30-án a tavaszi ÖKO-túránk kiindulási helyszíne a Visegrádi-hegység legmagasabb pontja, Dobogó-kő volt. Négy lelkes család tizenhárom fővel és négy pedagógussal vágott neki a közel 12 km-es távnak. A tetőről csodálatos kilátás nyílt északi irányban a Dunakanyarra és a Börzsönyre. Bekukkantottunk a sípálya melletti Zsindelyes Vendégházba, mely Makovecz Imre első, nemzetközi ismertséget hozó épülete hazánkban. Utunk a kék kereszt túraútvonalon, Szentkúton keresztül, vezetett le a csodálatos Dera-szurdokig. Ezen a mesebeli, vadregényes, a Pilis egyik leghangulatosabb patakvölgyén felfelé jutottunk el Pilisszentkeresztig. Kicsik és nagyok egyaránt élvezték a kis vízeséseket, fahidakat, sziklákat. Kellemesen elfáradva, de feltöltődve indultunk haza.  

 

2019. március 30.

.Étkezéssel
kapcsolatos ügyintézés személyesen a titkárságon és telefonon is

KIZÁRÓLAG

Kedden:  08:00-tól 10:00 óráig

Szerdán: 15:00-tól 16:30-ig lehetséges!


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a titkar@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9279-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest


Közép-Pesti Képeslap

kepeslap


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg