Vizivándor tábor

(2019.08.05-11.)

A Mezős gyerekek és szüleik az idei nyáron is részt vehettek a Vizivándor programban. vizivandorA Mező Tandem Egyesület pályázatán keresztül a Magyar Kajak Kenu Szövetség irányításával és az Allcamps Táboroztató csapatának vezetésével valósult meg a Tokaj hegyaljai egyhetes túra.

Életre szóló élményeket gyűjtöttünk, szebbnél szebb helyeken kirándultunk, láttuk a Magyarhegyi tengerszemet, a sárospataki várat, a szabolcsi földvárat, eveztünk sárkányhajóban a Bodrogon, a felnőttek pedig Tállya borospince kiválóságait kóstolhatták. Ezek mellett jókat csobbantunk, jókat bográcsoztunk, és a Tokaji Vízisport Telepnek köszönhetően igazi tábor hangulatban töltöttük a napokat.

Petres Margit

testnevelőtanárÉtkezéssel
kapcsolatos ügyintézés személyesen a titkárságon és telefonon is

KIZÁRÓLAG

Kedden:  08:00-tól 10:00 óráig

Szerdán: 15:00-tól 16:30-ig lehetséges!


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a titkar@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9279-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest


Közép-Pesti Képeslap

kepeslap


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg