Csak természetesen! - Autómentes nap és faültetés

                                      a Mezőben

2019.szeptember 20-a mozgalmas nap volt a Dr. Mező Ferenc Iskolában. automentes01Kora délután megérkeztek a Volvo cég képviselői, akik egy faültetési akció keretében a lelkes diákokkal 3 gyümölcsfát ültettek el a kertben. A cég szeretne hozzájárulni a faültetési akciójával egy élhetőbb, zöldebb környezet megteremtéséhez.

automentes02Ugyanezen a napon a közelgő Autómentes nap keretében diákjaink kipróbálhatták magukat egy ügyességi pályán – két keréken, rolleren és görkorcsolyával is. Nagy érdeklődés mellett, verőfényes napsütéses délutánon kerülgették az akadályokat a gyerekek. Egyre többen használják ezeket az eszközöket a rendszeres napi közlekedésre is, amit az iskola kerékpár és rollertárolójában elhelyezett egyre több „jármű” automentes03is bizonyít reggelente.  A legkisebbek pedig színes aszfaltrajzokat készítettek az iskolát körülvevő járdákon az autómentes közlekedés formáiról és a környezetvédelemmel kapcsolatban.


Csürke Gyöngyvér

Öko munkacsoportÉtkezéssel
kapcsolatos ügyintézés személyesen a titkárságon és telefonon is

KIZÁRÓLAG

Kedden:  08:00-tól 10:00 óráig

Szerdán: 15:00-tól 16:30-ig lehetséges!


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a titkar@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9279-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest


Közép-Pesti Képeslap

kepeslap


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg