Állateledel gyűjtés

 

November 10-én tiszteletét tették nálunk a HEROSZ (Hermann Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület) kétlábú, négylábú és lábatlan képviselői.

Az előbbi személyében az egyesület munkatársát tisztelhettük, aki egy filmsztárnak is beillő kölyök cirmos hatásos asszisztálásával ismertetett meg minket a kóbor állatok aggasztó körülményeivel, a megelőző ivartalanítás fontosságával, illetve hogy mit tehetünk, ha találunk egy kóbor jószágot. Megtudhattuk azt is, hogyan válhatunk felelős állattartóvá, szerető, gondos gazdivá.

A végén az extra meglepetés sem maradt el: a sztárvendég egy hús-vér szivárványos boa volt, melyet a megjelent IDÖK-képviselők meg is érinthettek!

Mi is átadtuk az iskolában gyűjtött adományokat. Köszönjük ezúton is mindenkinek, aki hozzájárult!

Az egyesület munkatársa szavait azzal zárta, hogy bárcsak ne lenne szükség a hozzájuk hasonló állatotthonokra. Mi is ezt kívánjuk, de amíg vannak, próbáljuk segíteni áldásos munkájukat!

Budapest, 2017. november


Étkezéssel kapcsolatos ügyintézés :

Elektronikus úton e-mailben (etkezes@mezosuli.hu),

Személyes ügyintézésre csak indokolt esetben, előre egyeztetett időpontban tudunk lehetőséget biztosítani.


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a etkezes@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9432-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest


Közép-Pesti Képeslap

kepeslap


ZF logo


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg