Tisztelt Szülők!


A péntek esti miniszterelnöki bejelentésből nyilván értesültek a 03. 16-án kezdődő iskolabezárásról. Az oktatás online folyik majd a következő, határidőhöz még nem rendelt ideig. Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy amíg a hatályos kormányrendelet nem jelenik meg az oktatási akciócsoport kidolgozott javaslataival, addig én sem tudok kész tervet közvetíteni az online oktatás kereteiről Önöknek. A hétfői nap folyamán fenntartói és nevelőtestületi egyeztetés után bízom benne, hogy a struktúra kialakul és konkrét megvalósítható tervünk, jövőképünk lesz, amiről tájékoztatok mindenkit. Kérem, beszélgessenek a gyerekekkel a kialakult, mindenki számára új helyzetről, ami ezer aggályos kérdést vett fel, de a mi közös feladatunk, olyan körülmények biztosítása, ahol a biztonság érzett és a tananyagban való továbbhaladás adott lesz. Kérem, az osztályfőnököket, szaktanárokat, tanítókat, egyelőre ne keressék meg kérdéseikkel!

Balló Csillával, a Szülői Szervezet elnökével folyamatosan kapcsolatban vagyok, hozzá juttassák el észrevételeiket, kéréseiket (ballo.csilla17@ gmail.com), amit ő továbbít nekem. Nyugalmat, kitartást, türelmet, egészséget kívánok mindenkinek! Bízzunk benne, hogy hamarosan visszatérünk a mindennapok megszokott menetébe.

Üdvözlettel: Gombár Erzsébet

intézményvezető

Budapest, 2020.március 14.


Étkezéssel
kapcsolatos ügyintézés személyesen a titkárságon és telefonon is

KIZÁRÓLAG

Kedden:  08:00-tól 10:00 óráig

Szerdán: 15:00-tól 16:30-ig lehetséges!


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a titkar@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9279-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest


Közép-Pesti Képeslap

kepeslap


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg