Kedves Szülők!karcsikarcsi

 

Elérkezett a téli szünet és a 2020-as év is lassan véget ér, - ami miatt nem bánkódunk. Az év utolsó, Önöknek küldött levelemben, nem adatokat, eljárásrendeket, tájékoztatást stb. továbbítok, hanem elismerésemet és köszönetemet szeretném kifejezni az év során kapott támogatásért, segítségért, megértésért, a közös munkáért, a konstruktív visszajelzésekért.

Nem volt könnyű év, nem is sírjuk vissza.  Bízzunk egy következő, mindenki számára szabadabb, biztonságosabb, kiszámíthatóbb, élhetőbb jövőben! - Legyen így!

A Dr. Mező Ferenc Általános Iskola valamennyi pedagógusa és alkalmazottja nevében kívánok minden családnak szeretetteljes, nyugalmas, örömteli, áldott karácsonyi ünnepet és sikeres, egészséges, veszteségektől mentes, egyedi élményekben gazdag Új esztendőt!

Fogadják ajándékul az Ez történt 2020-ban… című kisfilmünket, amit  linkre kattintva nézhetnek meg.

Szeretettel:

Gombár Erzsébet és minden mezős alkalmazott

Budapest, 2020. december 17.


Étkezéssel kapcsolatos ügyintézés :

Elektronikus úton e-mailben (etkezes@mezosuli.hu),

Személyes ügyintézésre csak indokolt esetben, előre egyeztetett időpontban tudunk lehetőséget biztosítani.


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a etkezes@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9432-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest


Közép-Pesti Képeslap

kepeslap


ZF logo


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg