Hírarchívum

Menház Úti Tagóvoda - Gyöngyös


Tisztelt Igazgató Asszony!
Kedves Szülők, Diákok, Pedagógusok!

Köszönetemet szeretném kifejezni, azért a hatalmas meglepetésért, amelyet az óvodánkba járó gyermekeknek sikerült szerezni, karácsony közeledtével!

Sok csillogó szemet láthattunk, ahogy a gyerekek magukhoz szorították az ajándékot és ez melegséggel töltötte el a szívünket!

Remélem, hogy mindenki ugyan így átélheti a karácsony varázsát!

Boldog, békés ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok!

Lehotai Magdolna
tagóvoda vezető
Budapest, 2017. december

ÁGOTA Alapítvány


Az ÁGOTA® Alapítvány önkéntesei és munkatársai ez úton szeretnének köszönetet mondani Önöknek az Alapítvány és gyermekeink számára nyújtott önzetlen és nagylelkű támogatásáért! A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kezdeményezésére jó volt megtapasztalni, hogy gyors összefogásuknak köszönhetően még több hátrányos helyzetű, családját vesztett gyermek érezheti a karácsony melegét.

Hálával tartozunk minden segítségért, odafigyelésért melyből érezhették, hogy ők is fontos és elismert tagjai a társadalomnak. Minden jó szándék, amely alapítványunk, s így gyermekeink felé irányul, megerősít bennünket abban, hogy az emberség és jószívűség csodákat tud teremteni ott is, ahol mások már hitüket veszítenék.

Felajánlásukkal minket is megerősítenek abban, hogy a törődés és odafigyelés reményt tud ébreszteni, erős kötelékeket tud alkotni ott is ahol a kiszolgáltatottság az Úr.

Karácsonyi készülődésünk:

Rittler Gabriella
ÁGOTA Alapítvány
Budapest, 2017. december

Luca-nap

 

Mikulás és Karácsony között a december jeles napja, a Luca nap az idén szerdára esett. Iskolánkban december 15-én, pénteken rendeztük meg a Boszorkányok Ünnepét. Rendezvényünkön nagyok és kicsik sokasága vett részt.

Lehetett sikítozni az Elvarázsolt kastélyban, meghallgathatták Jósnőink jóslatait, ügyeskedhettek Biri nénje bütyköldéjében. Megízlelhették a büfé kínálatát, mehettek teaházba és ehettek a már elmaradhatatlan csoki szökőkútból. Volt henna-festés és csillámtetoválás, horoszpók és játékbarlang.

A rendezvény zárásaként a csúfság versenyen értékes ajándékokat nyertek az indulók.

Ezúton köszönöm kollégáim munkáját és a szülők támogatását.

Popp Judit
a Mező Tandem Egyesület Elnöke
Budapest, 2017. december 15.

Egészségnap

 

Köszönetemet szeretném kifejezni a Dr. Mező Ferenc Általános Iskola valamennyi tanulója és pedagógusa nevében a 2017.11.24-én megrendezett Egészségnap szervezéséért, gazdag programjáért, a segítő animátorok gyermekcentrikus munkájáért és a Lidl Magyarország Bt. támogatásáért.

Nagy örömömre szolgált, hogy iskolánkat választották a program lebonyolításához. Gyerekeinknek ezen a napon nem mindennapi élményben volt részük. Kollégáim, a tanulók, a szülők részéről is csak elismerő, és köszönő szavakat továbbíthatok. A gyerekek egy része úgy nyilatkozott, hogy ez volt a tanév legjobb napja.

egeszsegnap 01 egeszsegnap 02 egeszsegnap 03

Köszönjük a szervezést, az animátorok profizmusát, kedves, segítő, emberi hozzáállását, a Lidl Magyarország Bt. szponzorálását.

Sokat tanultunk valamennyien ezen a napon az egészségről és sok egészséges, ízletes zöldséget, gyümölcsöt fogyaszthattunk jóétvággyal. Bízunk abban, hogy együttműködésünk a következő tanévben is folytatódik, hiszen rendkívül népszerű volt az Önök által kínált programok sora.

Köszönjük az egész napos élményt!

Mostafáné Gombár Erzsébet
intézményvezető
Budapest, 2017. november 27.

Első osztályosok avatási ünnepsége

 

2017. december 6-án, immár 15. éve, az iskola hagyományai szerint a első osztályosok hivatalosan is "Mezőssé" avanzsáltak. Ezen ünnepség alkalmával, a 4.a műsora, a próbatételek és a fogadalom letétele után minden első osztályos tanulónk megkapta a napsárga nyakkendőt, illetve sálat.

Kicsik és nagyok örömére a 2.a osztály kis mesejátékkal zárta az avatási ünnepséget.

 

Budapest, 2017. december 6.

Ajándékgyűjtés cipősdobozban

 

Ajándékgyűjtés cipődobozban a Gyöngyös Város - Menház úti óvodának
A gyerekek névre szólóan küldhetnek ajándékot. Kérjük, hogy minden osztály általában 2 kisgyereknek gyűjtsön, a kis létszámú osztályok 1 kisgyereknek.

  • Gyűjtőpont: fsz. 23. (informatika terem)
  • Gyűjtés kezdete: 2017. november 30.
  • Gyűjtés lezárásának időpontja: 2017. december 15.
  • Szállítás: Óvoda gondoskodik az elszállításról

Budapest, 2017. november


Ügyeleti nyitvatartás: hétköznapokon 07,00 - 18,00

 

Étkezéssel kapcsolatos ügyintézés :

Elektronikus úton e-mailben (etkezes@mezosuli.hu),

Személyes ügyintézésre csak indokolt esetben, előre egyeztetett időpontban tudunk lehetőséget biztosítani.


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a etkezes@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9432-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest

Adatvédelmi tisztviselő: dr. Pavelkó Imre Gergely

E-mail: gergely.imre.pavelko@kk.gov.hu

Eseménynaptár

Előző hónap Május 2024 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 18 1 2 3 4 5
week 19 6 7 8 9 10 11 12
week 20 13 14 15 16 17 18 19
week 21 20 21 22 23 24 25 26
week 22 27 28 29 30 31

Közép-Pesti Képeslap

 

kepeslap


ZF logo


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.