IDÖK Nap - 2017. október


Az idei Diákönkormányzati Nap 2017.10.27-én került megrendezésre. A diákok számtalan programon vehettek részt. A nap közös testmozgással indult Farkas Orsolya (Zcom Zumba® Fitness, Toning, Gold, Kids+Kids junior) oktató közreműködésével.

A felsős diákok a következő programokban bizonyíthatták nem csak tudásukat, hanem rátermettségüket is (Szabaduló szoba, Bingo, Sötétszoba, Milliomos, Activity, Beugró).
Megcsillogtatták kreativitásukat a „Farsangi tökfaragás - jelmezkészítés” versenyen is. A „Főzd ki” verseny keretében pedig szenzációs ételkülönlegességek készültek. A napot koncerttel zártuk a Winkler-Szaszkó Duó (Winkler Flóra - ének & Szaszkó Péter - gitár) fellépésével.

Az alsó tagozat az IDÖK napot a mese jegyében töltötte. Egy olyan világba kalauzoltuk el a gyerekeket, ahol közelebb kerültek a mesefigurákhoz, azokat megjelenítették, átélték és részesei lehettek a történeteknek.
Az 1-2. és a 3-4. évfolyam lovagi próbán vett részt a tornateremben, ahol ügyességi, gyorsasági és erőnléti feladatokban mérhették össze képességeiket. Minden jó, ha jó a vége, IDÖK napon fuss el véle... :)

 

idok nap 01 tidok nap 02 tidok nap 03 t

További képek a galériában...


Köszönet a DÖK-ös diákoknak, pedagógusoknak és az intézmény technikai dolgozóinak is.

Bakkai Melinda és Németh Ágnes
IDÖK segítő pedagógusok

Budapest, 2017 október


Étkezéssel kapcsolatos ügyintézés :

Elektronikus úton e-mailben (etkezes@mezosuli.hu),

Személyes ügyintézésre csak indokolt esetben, előre egyeztetett időpontban tudunk lehetőséget biztosítani.


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a etkezes@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9432-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest


Közép-Pesti Képeslap

kepeslap


ZF logo


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg