El-El-El -Elkészült!!


290343989 5591107470908276 3116103203711203308 nTöbb év sikertelen pályázat kudarca után, most az öröm kerekedik bennem. És megvan, mégis sikerült!

Ma végéhez ért a nyár legnagyobb, 2 hónapig tartó beruházása. Két tágas öltöző vizesblokkal várja az új tanévben a gyerekeinket.

Köszönöm a Röplabda Szövetségnek, Weczera Csaba szülőnknek, röplabda edzőnek, Papp Tibor kivitelezőnek, Hevér György önkormányzati képviselőnek és sok más közreműködőnek. Hosszú a stáblista...

Legnagyobb köszönetem és elismerésem a hőségben dolgozó, csupaszív, kitartó, jó humorú, türelmes, minőségi munkát végző "kunhegyesi férfiaknak", akik egész jól kezelték a munkakapcsolatunk elején még "szőkeszeszélynek" nevezett maximalizmusomat. Akik megértették, hogy ez nekem nagyon fontos, mert amit tesznek, azt a gyerekekért teszik, akik már nagyon megérdemelték a jobb körülményeket.

A tavalyi és idei évben röplabdázó tanulóink, Tari Bence, Weczera Balázs országos bajnoki címet szereztek. Haltrich Samu, Tari Dániel országos 4. 5. helyezettek.

Sok-sok tehetséges sportoló, mezős tanuló végre méltó körülmények között öltözhet.

"Jó mulatság, de férfimunka volt"

Köszönöm, köszönjük!

   (még több kép a galériában)

Gombár Erzsébet
 

Étkezéssel kapcsolatos ügyintézés :

Elektronikus úton e-mailben (etkezes@mezosuli.hu),

Személyes ügyintézésre csak indokolt esetben, előre egyeztetett időpontban tudunk lehetőséget biztosítani.


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a etkezes@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9432-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest


Közép-Pesti Képeslap

kepeslap


ZF logo


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg