Játékfejlesztő mezős pedagógusok


2019. március 30-án kollégáink – Gábriel Zsófia, Ottucsák Melinda, Csepregi-Kertész Angelika, Popp Judit- részt vettek a Magyarországon első alkalommal megrendezésre kerülő BOARD GAME 12 elnevezésű különleges versenyen, amire az A-gameshop, a XV. kerületi Csokonai Művelődési Ház és a Társas Központ Egyesület közös szervezésében kerül sor. 

 

 

A verseny különlegessége volt, hogy minden résztvevő csapatnak az A-gameshop által előzetesen összeállított társasjáték alkatrészekből, 12 óra leforgása alatt (9:00 – 21:00) kell egy működő társasjátékot megtervezniük. Az értékes nyeremények mellett a legjobban szereplő csapat – amennyiben a játék megfelel a kiadó követelményeinek és elvárásainak – az A-games-szel közösen folytathatja a fejlesztést, és amint a játék elkészül, az kiadásra kerül.

Az Index hírportálon megjelent cikk szerint kollegáink: „ … jó esélyekkel indulnak a sok remek vizuális megoldás miatt utólag kitalált grafikai különdíjért…..”  

2019. március 30.

.Étkezéssel
kapcsolatos ügyintézés személyesen a titkárságon és telefonon is

KIZÁRÓLAG

Kedden:  08:00-tól 10:00 óráig

Szerdán: 15:00-tól 16:30-ig lehetséges!


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a titkar@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9279-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest


Közép-Pesti Képeslap

kepeslap


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg