Tisztelt Szülők!


Az iskolában maradt tankönyvek átvételéről, a gyerekek étkezésével kapcsolatos ügyek intézéséről, a holnapi napon délelőtt tudok pontos tájékoztatást adni, a pedagógusokkal és a Zugló Önkormányzattal való egyeztetés után. Kérem, az elkövetkező időszakban, napi szinten többször figyeljék az e-Kréta Faliújság bejegyzéseit, az iskola honlapját és Facebook oldalát, a Szülői Szervezet vezetőjének tájékoztató leveleit. Több csatornán közvetítjük ugyanazt az információt!

Az e-KRÉTA, e-ügyintézés felületére a pénteki részletes használati tájékoztató levél alapján kérem, jelentkezzenek be, mert az egyik legfontosabb kommunikációs csatornánk lesz a kialakult, rendkívüli helyzetben.

Ha gondjuk támad a bejelentkezéssel kapcsolatban hétfőn 13-15 óra, kedd 13-14 óra között iskolatitkárunk telefonon rendelkezésükre áll, de csak a jelzett időben. Kérem, tartsák tiszteletben az általunk meghatározott időpontokat minden esetben!

Türelmüket és együttműködésüket kérem!

Üdvözlettel: Gombár Erzsébet

          intézményvezetőÉtkezéssel
kapcsolatos ügyintézés személyesen a titkárságon és telefonon is

KIZÁRÓLAG

Kedden:  08:00-tól 10:00 óráig

Szerdán: 15:00-tól 16:30-ig lehetséges!


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a titkar@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9279-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest


Közép-Pesti Képeslap

kepeslap


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg